چین یکی از بزرگترین تولید کنندگان برنج به شمار می رود، به گونه ای که برخی آمارهای جهانی نشان می دهد که این کشور سالانه ۲۰۰ میلون تن برنج برداشت می کند که رقم بزرگی به شمار می رود.

این کشور مازاد تولید خود را به سایر مناطق جهان یا کشورهایی که نیاز به مقادیر زیادی برنج دارند، صادر می کند. چین یکی از بزرگترین کشورهای صنعتی به شمار می رود که صنایع زیاد و بزرگی دارد و هر چیزی تولید می کند. برخی از کارخانه های چینی دانه های برنج را به طور کامل درست می کنند. این دانه ها مخلوط نشاسته و پلاستیک ساخته می شود، اما دانشمندان درباره خوردن این نوع برنج هشدار می دهند زیرا برای سلامتی انسان خطرناک است. امروز قصد داریم تا به شما آموزش دهیم که چطور می توانید به شیوه های ساده در خانه و بدون نیاز به دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته، برنج پلاستیکی را از طبیعی تشخیص دهید.

  • روش اول: لیوان آبی آماده کنید و مقدار اندکی برنج داخل آن بریزد، اگر دانه های برنج روی آب ایستاد، این وضعیت نشان می دهد که برنج سالم نیست و باید آن را دور بریزید.
  • روش دوم: مقدار اندکی برنج را روی آتش بگذارید، اگر به سرعت سوخت و از آن بوی پلاستیک بلند شد، این وضعیت نشان می دهد که برنج زیان آور است.
  • روش سوم: اگر می خواهید صد درصد مطمئن شوید که برنج شما طبیعی بوده و مصنوعی نیست باید مقدار اندکی از برنج پخته شده را در یک ظرف دربسته قرار داده و به مدت چند روز در محل گرمی بگذارید. اگر برنج شما فاسد شد، این وضعیت نشان می دهد این برنج سالم و طبیعی است و هیچ گونه مواد صنعتی در آن بکار نرفته است اما اگر فاسد نشد، نشان می دهد که درصد زیادی از آن را مواد صنعتی تشکیل می دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *